Hälsning från Pauline, volontär

Förväntansfulla efter en lång resa genom Tanzania. En färd på dammiga vägar genom national parker, milslånga slätter, majsåkrar, trafik vimmel och små byar.  Med solen högt på himlen och röd torr lera innanför varje skrymsle, klev vi av bilen i Tazengwa. Det här skulle bli vårt hem.I hjärtat bär jag med mig minnen för livet. Minnen som värmer. Jag har mött en otroligt gästvänlighet och kärlek. Mötet med en ny kultur ger perspektiv. Att få möta barnen på Varberg Home of Peace har varit fantastiskt, dom har en enorm kreativitet och nyfikenhet. I fantasiernas värld kan en plastkork bli en kastrull, sanden föreställer ugali och gröna blad mchicha. En sten kan vara ett flygplan. Allt är möjligt! Leenden och skratt som förgyller livet.

Efter att ha varit hemma ett par månader så känner jag mig tacksam för allt jag fått uppleva i Tanzania och alla de människor som vi fått möta. Jag bär med mig minnena. Jag vet att snart vill jag tillbaka, för att en del av mitt hjärtat finns kvar i Tanzania.

Ha det gott!

Mungu awabariki sana/ Pauline

Varberg Home of Peace is powered by WordPress Panorama theme by Themocracy