Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/web29236/domains/varberghomeofpeace.org/public_html/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/51/169251/varberghomeofpeace.org/:/storage/configuration/wrappers/51/169251/varberghomeofpeace.org/:/tmp/) in /storage/content/51/169251/varberghomeofpeace.org/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 214 Några kloka ord från volontären Liselotte… | Varberg Home of Peace

Några kloka ord från volontären Liselotte…

Dock så trodde jag nog i min enfald att jag skulle komma dit och både kunna ge och bidra med allt de inte hade och saknade….Och att de skulle bli evigt tacksamma. Men inte!!
Tvärsom!  Det var de, alla barnen och människorna i Nzega, som gav mig!!… en helt annan bild av hur man kan vara glad och faktiskt ha det bra , utan allt det som vi tycker är nödvändigt.
Kände mig som en åskådare och gäst som verkligen bara ville smälta in deras miljö och delta i deras vardag. Se dem , vara med dem, prata med dem, leka med dem.. Denna glädjen!!
Jag var inte bara glad, utan jätteglad varenda dag!
Även om det inte blev som jag hade trott! ( fast jag inte hade försökt tro någonting!!)

Varberg Home of Peace is powered by WordPress Panorama theme by Themocracy